Strona o Riesenburgu    Galeria Riesenburg    Stowarzyszenie Riesenburg

..:: forum Riesenburg.com.pl ::.. Strona Główna  
  ..:: forum Riesenburg.com.pl ::..
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu ..:: forum Riesenburg.com.pl ::.. Strona Główna » PRABUTY - MOJE MIASTO - AKTUALNOŚCI » Aktualności - dzieje się u Nas » Miejsca, które będą za jakiś czas » Nazwa dla ronda w Prabutach
Nazwa dla ronda w Prabutach

Jaka jest najbardziej odpowiednia nazwa dla ronda?
Im. Macieja Płażyńskiego
66%
 66%  [ 4 ]
Im. Olbrzyma
33%
 33%  [ 2 ]
Głosowań: 6
Wszystkich Głosów: 6

Autor Wiadomość
Michał 
gimnazjum - klasa 1

Wysłany: 23 Czerwiec 2010, 14:00   Nazwa dla ronda w Prabutach

Proszę o wypełnienie ankiety, przepraszam, ale tam ta ankieta nie trwała zbyt długo i nie wszyscy zdołali zagłosować.

Michał 
gimnazjum - klasa 1

Wysłany: 24 Czerwiec 2010, 19:43   

Coś mało głosów... A szkoda... Tak mi na priva tyle osób wysyłało bym wstawił tę ankietę jeszcze raz, a tu puchy... ZAPRASZAM DO GŁOSOWANIA!

KIKO 
o rany!!!! zaraz mam egzamin!!!
GRAFIK

Wysłany: 25 Czerwiec 2010, 18:42   

jak dla mnie zadna z tych nazw nie pasuje na nazwe ronda.

Michał 
gimnazjum - klasa 1

Wysłany: 25 Czerwiec 2010, 22:48   

A jaka Kiko jest najbardziej odpowiednia??? Podaj propozycję. Ja wziąłem te nazwy, które miały najwięcej głosów w poprzedniej ankiecie, forumowicze zdecydowali, które nazwy dodać do II tury. Było 33% za nazwą Im. Olbrzyma i 22% za Im. Macieja Płażyńskiego, reszta miała albo po 0%, albo 11%...

KIKO 
o rany!!!! zaraz mam egzamin!!!
GRAFIK

Wysłany: 25 Czerwiec 2010, 23:01   

Nie myslałem na temat jaka nazwa była by najbardziej odpowiednia, z tych dwóch wybieram Olbrzyma, fajnie bedzie sie kojarzyc nazwa, np kolo Olbrzyma :)

Michał 
gimnazjum - klasa 1

Wysłany: 6 Lipiec 2010, 00:07   

Tylko 6 głosów... A na forum ponad 100 użytkowników zarejestrowanych... Proszę głosować, może jakiś urzędnik podpatrzy wynik ankiety, i dzięki nam, forumowiczom zostanie nazwane tak rondo (Niby II, ale I z prawdziwego zdarzenia ;-) )

..:: forum Riesenburg.com.pl ::.. Strona Główna » PRABUTY - MOJE MIASTO - AKTUALNOŚCI » Aktualności - dzieje się u Nas » Miejsca, które będą za jakiś czas » Nazwa dla ronda w Prabutach

Problemy techniczne - kontakt

Forum Malbork Forum e-Kwidzyn Forum Sztum Forum Susz

Forum jest niezależnym serwisem poświęconym miastu Riesenburg (obecna nazwa Prabuty) i jego okolicom.
Wszystkie umieszczane tu materiały (zdjęcia, publikacje, archiwa) udostępnione są w celu propagowania wiedzy o historii i architekturze Naszego miasta.

Kopiowanie, wykorzystywanie materiałów zamieszczonych na forum oraz dalsze ich udostępnianie bez zgody Administracji i Autorów postów ZABRONIONE !!!

Nasz partner hostingowy

Forum graficzne