Chciałbym zrobić krótki film o Prabutach. Miałbo by to być coś podobnego jak reklama Prabut. Niestety, ktoś z kamerą jakieś fajne ujęcia by musiał zrobić, bo moja kamera jest słaba... I najlepiej głos podłorzyć by trzeba było. Ja mogę potem to poskładać, pododawać efekty itd...
Dobrze! Już jedną osobę mamy! A czy ktoś ma kamerkę i czy mógłby porobić jakieś krótkie filmiki? A i ktoś do podłorzenie głosu by się przydał... Kto jeszcze deklaruje swoją pomoc? Jeżeli nikt nie będzie mógł zrobić tych krótkich filmików, to ja swoją słabą kamerką zrobię parę. Ja potem mogę pododawać efekty itd. KIKO czyli ty byś to zmontował, tak? A jaki długi mógł by być ten film, a raczej reklama?
Pozdrawiam wszyskich i liczę, że ktoś jeszcze dołączy się do tej akcji!
Będzie ciekawy, będzie! Jak myślicie co powinno znaleźdź się na tym filmie? Ile powinien mieć minut? Czy ma być to kilka minut, czy klikadziesiąt minut?
Film max 10 min tyle mozemy wrzucic na YT, znam sie troche na tym dajcie mi same filmiki i jakis układ mniej wiecej, Tworze reklamy na Ekrany LED w Kwidzynie także ogarne to spokojnie
Forum MalborkForum e-KwidzynForum SztumForum Susz
Forum jest niezależnym serwisem poświęconym miastu Riesenburg (obecna nazwa Prabuty) i jego okolicom. Wszystkie umieszczane tu materiały (zdjęcia, publikacje, archiwa) udostępnione są w celu propagowania wiedzy o historii i architekturze Naszego miasta.
Kopiowanie, wykorzystywanie materiałów zamieszczonych na forum oraz dalsze ich udostępnianie bez zgody Administracji i Autorów postów ZABRONIONE !!!